دعوا بالا گرفت | سیدورف - ساپینتو؛ دو خط موازی در استقلال برنامه مرحله نهایی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ مشخص شد مدیرکل جدید ورزش و جوانان خراسان رضوی معرفی می‌شود جدول نهایی مرحله مقدماتی لیگ ملت‌های والیبال ۲۰۲۵ | شانس با ایران یار نبود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ساپینتو از جذب آل کثیر پشیمان شد خارجی‌ها در پرسپولیس باید تست بدهند ارونوف، هاشمیان را امیدوار کرد مدافع آلمانی به پرسپولیس نه گفت امیری در دفاع چپ پرسپولیس دورسون در لیست مازاد هاشمیان؟ نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال ایران و بلغارستان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | بردی برای فراموش شکست‌ها برد شیرین سامورایی‌ها مقابل یانکی‌ها در لیگ ملت‌های والیبال شکایت ساپینتو از عملکرد مدیران استقلال + عکس تاریخ و ساعت بازی ایران و بلغارستان در لیگ ملت‌های والیبال | تلاش برای پایان خوش مهرداد محمدی؛ یک قدم تا ثبت قرارداد با تراکتور انصاری جانشین بادامکی شد + عکس پیشنهاد ویژه پرسپولیس برای جذب زارع نوراللهی در اتحاد کلبا بازگشت طارمی به پورتو؟
سرخط خبرها

قاب خاطره | تیم بازرگان در مسابقاتی با نام کلنی

  • کد خبر: ۷۸۷۶۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۱:۰۱
قاب خاطره | تیم بازرگان در مسابقاتی با نام کلنی
آموزشگاه‌ها ریشه اصلی رشد و توسعه فوتبال بودند. همین تیمی که می‌بینید، از خیلی از تیم‌های لیگ برتر کنونی، هم بهتر بازی می‌کرد و هم بازیکنان ارزنده‌تری داشت که بیرون آمده از متن آموزشگاه‌ها بودند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ این عکس مربوط به سال‌۱۳۵۰ است؛ یعنی ۵۰ سال از عمرش می‌گذرد. در آن زمان مسابقاتی با نام کلنی آموزشگاه‌ها برگزار می‌شد که به هر تیم اجازه می‌دادند ۲ بازیکن کمکی از هر جای استان در اختیار بگیرند. این روز فینال بازی‌هاست که تیم بازرگان از ۲ بازیکن برجسته خراسان، پرویز تجلی و رضا صحابه، سود جست و تیم دبیرستان صفری از وجود مهدی قیاسی و تقی سبحانی بهره گرفت.

 

در‌مجموع در این ۲ تیم نزدیک به ۲۰ بازیکن منتخب خراسان حضور داشتند. آموزشگاه‌ها ریشه اصلی رشد و توسعه فوتبال بودند. همین تیمی که می‌بینید، از خیلی از تیم‌های لیگ برتر کنونی، هم بهتر بازی می‌کرد و هم بازیکنان ارزنده‌تری داشت که بیرون آمده از متن آموزشگاه‌ها بودند. یک کالبد‌شکافی میدانی نیاز است تا آن‌دسته آدم‌هایی که فوتبال آموزشگاهی را به نابودی کشاندند، شناخته شوند و علت اصلی آن روشن شود. این بازی با نتیجه ۱ بر ۰ به نفع بازرگانی تمام شد و این تیم قهرمان کلنی‌های سال‌۱۳۵۰ شد.


اسامی بازیکنان ایستاده از چپ: اسماعیل شجیع، مجتبی افخمی، خسروی، اصغر باقرزاده، حمید غفارزاده، تورج افشار، محمد خبیر، محمد رحیم‌زاده، نهاوندی ناظم دبیرستان. نشسته از چپ: محمد عطاپور، حسین عباد‌زاده، تخته کش، پرویز تجلی، بهروز صحابه، ناصر سیفی، هادی متبسم.


چند تن از این تیم در تاریخ فوتبال خراسان بزرگ ماندگارند؛ مثل حسین عباد‌زاده، مدافع آخر تیم‌های منتخب، بازیکن تیم ملی جوانان ایران پرویز تجلی که در آن دوران در باشگاه پاس و منتخب خراسان شاخص بود و بهروز صحابه که هافبک هوشمند تیم‌های منتخب خراسان بود و سال‌ها در تیم پاس تهران به‌خوبی می‌درخشید. وی مدتی هم رئیس فدراسیون فوتبال شد.

عکس و متن از: اسماعیل شجیع

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->